De 20 beste kinderboeken apps volgens de jury van de BolognaRagazzi Digital Award 2012

bolognaragazzi digital awardDe Kinderboekenbeurs in Bologna is ‘the place to be’ in kinderboekenland. En een prestigieuzere prijs dan een Award van de Bologna Children’s Book Fair is er bijna niet. Dit jaar is er voor het eerst ook een prijs voor de beste kinderboek app, de BolognaRagazzi Digital Award.

Roberta Chinni, Project Manager of the Bologna Children’s Book Fair zegt het zo: “The Bologna Ragazzi Award has always been about recognizing quality work and this is as true for the printed book award as it is with this new category for digital. We applaud and congratulate everybody on this first shortlist”.

Die shortlist – ofwel de lijst met finalisten – bestaat uit 20 apps die door de jury zijn geselecteerd uit 252 inzendingen van 179 uitgevers uit 25 landen. Wij waren één van die inzenders met de prentenboek app Timo en het toverboek. De uiteindelijke winnaar wordt aanstaande zondag, 18 maart bekend gemaakt, maar hier zijn alvast de beste apps volgens de jury.

Timo and the Magical Picture Book van Books2Download
iTunes App Store € 2,99

Timo and the Magical Picture Book

This entry was posted in App. Bookmark the permalink.

3 Responses to De 20 beste kinderboeken apps volgens de jury van de BolognaRagazzi Digital Award 2012

  1. Wat leuk dat Timo erbij staat. Gefeliciteerd!

  2. Pingback: De 20 beste prentenboek apps van de wereld | Rian Visser

  3. marian says:

    Verry funnybook, my children love it, and I really like reading it to them

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *