Timo valt in de prijzen!

award kids bookHet is niet iedere dag dat je een prijs wint, maar op review-apps.weebly vonden ze dat we het hadden verdiend. Timo kreeg vandaag een speciale award voor originaliteit.

Een citaat uit de review: “Illustraties zijn mooi gemaakt en interactief waardoor het een spannend boek is en blijft van begin tot eind. Bij elke pagina wil je weten wat er dan weer gaat komen in de volgende scène.”

We hebben al veel goede reviews gehad in binnen- en buitenland. Dat is heel fijn en eervol, maar het verplicht ons tevens om de lat hoog te laten liggen. We zijn namelijk net begonnen een vervolg op Timo en het toverboek. Met hetzelfde team. Het storyboard is in grote lijnen klaar. De app zal afwijken van onze eerste Timo, maar absoluut weer even verrassend en mooi zijn. Kan ook niet anders, met een ontzettend leuk verhaal van Rian Visser en illustraties van Klaas Verplancke.

 


This entry was posted in App and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *