Diensten

Behalve als zelfstandig uitgever van digitale producten, werkt Books2download ook als producent en adviseur voor derden.

Uw boek (her-)uitgeven

Wilt u een papieren boek in eigen beheer uitgeven of wilt u een boek dat niet meer leverbaar is weer opnieuw uitgeven, dan kan Books2download dat voor u doen. Printing On Demand (POD) of in het Nederlands, Boek Op Verzoek (BOV) maakt dit mogelijk. Alleen loopt u als auteur vaak tegen opstartkosten op, weet u misschien niet wie u moet hebben voor het opnieuw zetten van uw boek, of hoe het met de rechten zit op het ontwerp van uw boek. Wij adviseren en voeren voor u het project uit tot en met het leveren van het eerste exemplaar.

Apps

U overweegt om van uw boek een app te laten maken, maar weet niet hoe dat in zijn werk gaat of bij wie u moet zijn. Books2download heeft meerdere succesvolle apps geproduceerd voor iPad, iPhone en Android. Van simpel tot uiterst interactief. Behalve voor onszelf deden wij dat ook voor andere uitgevers. Wij werken met zeer professionele animatoren, programmeurs, geluids- en cameramensen. Op verzoek maken wij ook de video trailer voor uw app. Informeer naar de mogelijkheden.

Lezingen

Over ons werk, onze ervaring en kennis vertellen wij graag. U kunt ons boeken voor onze standaardlezing over digitaal publiceren, maar ook een lezing op maat, specifiek gericht op uw organisatie en doelgroep is mogelijk. Eventueel in combinatie met een paneldiscussie of brainstorm.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Meer informatie.

Digibordpresentaties

Wij maakten al vele presentaties voor gebruik op de digitale schoolborden, zoals die tegenwoordig in groten getal hangen in de 7000 basisscholen van Nederland. Overweegt u om uw boek of dienst aan te bieden als les voor deze scholen, dan produceren wij die graag voor u. Ook combinaties met Printing On Demand behoren tot de mogelijkheden.

Marketingadvies

Het maken van een app of e-boek is nog maar het begin van het succes. Want geen app of e-boek verkoopt zichzelf. Daar moet veel en hard en slim aan worden gewerkt. Wij hebben hier uitgebreide ervaring mee met bewezen resultaten van verkoop in Nederland en in het buitenland. Auteurs en uitgevers komen er vaak achter dat er (deels) een ander netwerk nodig is, dan dat zij kennen uit het bestaande boekenvak. Dat er gebruik moet worden gemaakt van andere marketingtechnieken. De kennis en het netwerk van ons digitale uitgeefwerk zetten wij graag in om uw producten te promoten. Mail ons voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.

Onze opdrachtgevers

Uitgeverij Leopold
Uitgeverij Zwijsen
Uitgeverij Gottmer
Uitgeverij Querido
Erfgoedhuis Zuid-Holland
Nova