Archief

(Nederlands) Wilt u onze nieuwe Peuter app testen?

LinkedInDeliciousDelen/Bookmark

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

19 comments to (Nederlands) Wilt u onze nieuwe Peuter app testen?

 • wil

  Hoi,
  Ik wil ook wel mee doen met testen. Heb een zoontje van 3 die spelen op de ipad erg leuk vindt.

 • Nicole

  Graag wil ik de app uitgebreid testen bij me kinderen van 3 en 4,5 jr oud. Metname of ze ook gebruiksvriendelijk zijn voor de kids.

 • sonya

  ik ben gastouder en heb 2 kids van 2,5. deze zitten graag met de ipad! ik wil zeker meeoen

 • Karin

  Lijkt me leuk om een keer te doen. Mijn kind net 3 speelt regelmatig op de pad. Hij heeft dan duidelijk zijn mening (en ik ook). Vraag me dan altijd af of het zin heeft om er positieve en negatieve opmerkingen over te maken. Ben benieuwd wat mijn zoontje en ik van jullie app vinden.
  Groetjes Karin Lambregts

 • Dimitri

  Wij hebben zeker interesse! Noa is bijna 2,5 jaar en ze is gek op Dikkie Dik op de iPad. Als ik voor het naar bed gaan voorstel om Dikkie Dik te lezen en de iPad aangeef, unlockt ze deze zelf en start ze de app op, om vervolgens ook zelf een boekje te kiezen en daardoorheen te bladeren. Geweldig!

 • Wij zijn een bureau dat onderzoek doet naar de gebruikservaringen. We presenteren momenteel op internationale conferenties mbt gebruiksvriendelijkheid over de huidige staat van de appstores en apps. Die laat op dit moment nog veel te wensen over als het gaat om goede kwaliteit voor jonge kinderen. We zouden graag een positief voorbeeld willen kunnen opnemen in onze presentatie. Jullie app klinkt als een kanshebber.

 • Paula

  Mijn dochter vindt de ipad geweldig. En als ze er nog iets van kan leren, is het mooi meegenomen.
  Wij willen wel mee doen.

 • martine

  hallo,
  wat ontzettend leuk dat jullie een peuter app hebben gemaakt. Er zijn er nl niet veel die ook bv motoriek spelletjes bevatten. Graag zou ik (basisschoollkr) met mijn kleine meid van 2 1/2 jaar de peuter app testen. Ze is helemaal wild van de ipad en kan er niet afblijven. Ze doet inmiddels ook zelf spelletjes en zo ook haar twee grote zussen van 6 en 5.
  Wat een mooie ontwikkeling, die ipad apps. Graag zou ik deelnemen en helpen de app zo compleet mogelijk te maken door te testen. Nou ja..ik…mijn kleine dame..

 • Sylvia

  Mijn zoontje van 3 is erg vaardig op de iPad. Snel en behendig. De meeste apps zijn engels-talig. Leuk als hij een Nederlands-talige app kan verkennen, voordat ie dalijk beter Engels dan Nederlands spreekt zodra hij naar school mag ;-)
  Count us in !!! Alvast bedankt

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>