Archief

Uw eigen boek app in de App Store!

LinkedInDeliciousDelen/Bookmark


daar komt aapSchrijvers, illustratoren, fotografen en uitgevers opgelet!

Bijna altijd wordt bij het maken van een boek app het wiel opnieuw uitgevonden. Begrijpelijk, want het is vaak maatwerk. Maar het hoeft niet. Wij maakten al diverse succesvolle basic apps volgens een vast patroon. Het is een prentenboek app waarin je kunt bladeren, met een link naar een website en een button aan het einde, die weer naar de eerste pagina linkt.

Gratis te downloaden is daar komt aap, maar ook Mus op het net en Sproet, de stoutste pony van stal, die wij maakten voor Gottmer, zijn voorbeelden. Rechtsboven op deze pagina ziet u de icons.

Mus op het net

Uw eigen app

Ideaal om zelf eens mee te experimenteren in de App Store. Zonder groot financieel risico kunt u nu uw eigen app onder uw eigen account verkopen. Óf u kunt de app promotioneel inzetten voor uw papieren boek. Dat laatste is precies wat Gottmer uitgevers deed. De eerste keer dat we hem maakten was namelijk voor daar komt aap, één van de leeskoffertjes van Rian Visser. Het werd een gratis app die al sinds eind november 2010 in de top 10 van de gratis boek apps staat, waarvan lange tijd op de eerste plaats. Meer dan 35.000 keer is de app intussen gedownload. En passant hebben vele honderden geïnteresseerden zich opgegeven voor de nieuwsbrief. Een kostenefficiëntere boekpromotie is nauwelijks denkbaar met dit resultaat.

Het maken van zo’n app is nu door ons gestandaardiseerd en daarmee heel betaalbaar geworden. Op basis van de broncode, kunnen wij andere prenten- of fotoboeken erin zetten. Een app dieSproet, de stoutste pony van stal zowel voor de iPhone, de iPod Touch, als voor de iPad geschikt is.

Vaste lage prijs

Deze app inclusief vormgeving, bieden wij tegen een vaste lage prijs aan, op voorwaarde dat het aangeleverde materiaal overeenkomt met de onze specificaties. Optioneel is de mogelijkheid om een voorleesfunctie erin op te nemen tegen een vaste meerprijs. Ook hiervoor geldt dat het aan te leveren materiaal aan onze specificaties zal moet voldoen.

Meer weten? Download gratis op uw iPhone, iPad of iPod touch daar komt aap uit de App Store en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen via info@books2download.nl.

 

 

4 comments to Uw eigen boek app in de App Store!

  • Worden de gedownloade e-books via de Kiosk zichtbaar of zijn het echt stand alone apps?

  • Annemarie Dek

    Als prentenboeken bekijken en lezen op de iphone en ipad zo makkelijk is (als ze thuis zijn)is dat leuk en aantrekkelijk voor jonge kinderen. Helaas zijn deze apparaten duur om aan te schaffen op school.

    Ik denk aan woordenschat uitbreiding bv dmv de bewegende dingen benoemen, verstopt in of achter iets tevoorschijn laten komen als het kind erop tikt enz.
    Deze info bij ouders terecht moeten komen, het is tenslotte erg leuk, kan net zoals een spelletje op de iphone-pad gebruikt worden, als er even gewacht moet worden, bv in de auto of in een restaurant, zou een een leuke toepassing zijn.

  • [...] developers account, zodat u zelf de inkomsten en statistieken kunt bijhouden. Meer weten? Lees ons artikel of mail naar Bert Vegelien, [...]

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


six × = 24