Archief

Timo nu als ebook te leen in een digitale bibliotheek

digitale bibliotheekTimo en het toverboek begon in 2004 als fysiek prentenboek. Vorig jaar maakten wij er een app van. Omdat we naar aanleiding van die app vooral uit Amerika vraag kregen naar het oorspronkelijke boek, heeft Books2download Timo and the Magical Picture Book nu in de USA als ebook uitgebracht. Niet een ebook om te downloaden, maar eentje die je via een abonnement op de digitale bibliotheek Magicblox in je browser – ofwel ‘in de cloud’ – kunt lezen.

Een hele handige manier, want je hebt er geen speciale programma’s voor nodig en je kunt het op ieder apparaat lezen. Dat laatste wil nog wel eens anders zijn als je ebooks download. Dat ligt dan vaak aan de beveiliging tegen illegaal kopiëren. Andersom kan het boek ook niet illegaal verspreid worden. Je koopt het immers niet, maar leent het in een digitale bibliotheek. Een soort Spotify voor prentenboeken.

1 comment to Timo nu als ebook te leen in een digitale bibliotheek

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>