Archief

Hoe maak je een app van een prentenboek?

Een visueel e-boek waarin getoond wordt wat er allemaal komt kijken bij het maken van een interactieve app voor iPad.

Inhoud
Wat betekent het woord app eigenlijk en wat is het? Wat is het verschil tussen een papieren boek en een digitaal boek? Hoe maak je van een stilstaande tekening een tekenfilmpje? Hoe worden de geluiden gemaakt? Op welke manier is de app interactief? Wat gebeurt er als je de ipad schudt of in de microfoon blaast? Welke mensen werkten samen om deze app te maken?

Dit visueel e-boek (pdf) is geschikt voor elk type digibord en ook voor de computer of iPad. Leuk om samen in een klas of groep te bekijken en ook prima geschikt als basis voor een spreekbeurt. Download hier deze gratis presentatie.

Timo-hetmakenvaneenapp Timo-hetmakenvaneenapp pag 8

1 comment to Hoe maak je een app van een prentenboek?

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>